Mithatpaşa Anaokulu

Vizyon: Atatürk ilke ve inkılâpları ışığında,çağdaş uygarlık düzeyine uyum sağlayan, öğrenmeyi alışkanlık haline getiren, öğrendiklerini geliştirip aktarabilen, sorumluluklarını yerine getirip çekinmeden yeni sorumluluklar alabilen, adaletli,onurlu,dürüst ve lider bireyler yetiştirmek.

Misyon: Okul Öncesi Eğitim Programını çevre faktörlerini de dikkate alarak etkili ve verimli bir şekilde uygulamak, öğrencilerin kabiliyetlerine ve ihtiyaçlarına uygun bir eğitim hizmeti sunmak, onların sosyal, duygusal, bilişsel, psikomotor ve öz bakım alanlarında gelişimlerine ortam hazırlamak, değişim ve yeniliklere göre eğitimin kalitesini arttırmaktır.

Başarılar:

Saatler:
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 0212 6165693

WEB - https://769973.meb.k12.tr

Adres - KARLITEPE MAH. GÜLSERENLER SK. MITHATPAŞA ILKOKULU BLOK NO 21 GAZİOSMANPAŞA / İSTANBUL

Öğretim Şekli :İKİLİ ÖĞRETİM

Yerleşim Yeri -